7 ویژگی مدیر رستوران های موفق✔
مدیر رستوران بودن کار سختی است. ساعات طولانی، جو پرتلاطم و تعامل مداوم – اغلب در فضاهای تنگ – برای تیپ ها و ویژگی های شخصیتی خاص مناسب است.
رهبران موفق رستوران نمونه ای از انواع مهارت های مدیریتی هستند. چه صاحب رستورانی باشید که به دنبال استخدام یک مدیر جدید هستید، چه کارآفرینی که امیدوار است به یک مدیر تبدیل شود، این هفت ویژگی ضروری را مد نظر داشته باشید:
-
استقامت و نیروی بدنی
باز کردن یک رستوران در صبح زود و سپری کردن زمان تعطیلی آن بر جسم و ذهن تأثیر می گذارد. مدیران مؤثر رستورانها میتوانند برای مدت طولانی روی پای خود کار کنند و چندین شغل را که از نظر فیزیکی سخت میباشند، از کمک در آشپزخانه گرفته تا میز اتوبوس، متعادل کنند.
-
نگرش مثبت در کار ها
یکی از مهمترین ویژگی های رستوران داران نگرش مثبت است. رفتار مدیر، لحن رفتار کارکنان را تعیین می کند و بر شادی غذاخوری تأثیر می گذارد. اگر عاشق کاری نیستید که انجام می دهید، یا علاقه زیادی به غذا و خدمات مشتری ندارید، اداره یک کسب و کار قوی آسان نخواهد بود.
-
سازگاری با محیط و کارکنان
در رستورانهایی که هیچ دو روزی دقیقاً یکسان نیست، مدیر های رستوران باید الگوهای ثبات باشند. از نظر درونی، ارتباطات مداوم و انتظارات، وفاداری و حفظ کارکنان را تشویق می کند. از نظر بیرونی، وظیفه مدیر تضمین خدمات و کیفیت قابل اعتماد برای مشتریان است.
-
مهارت حل مسئله
علیرغم بهترین نیت، چند روز در کسب و کار رستوران عاری از سکسکه های عملیاتی است. مدیریت رستوران نیازمند تفکر سریع و راه حل های سریع است، چه در مواجهه با مشتری ناراضی، چه با تاخیر در تحویل کالا یا کمبود موجودی.
-
خدمات مشتری زرنگ و دانا
رستورانها مملو از تعاملات غیرقابل پیشبینی مشتری هستند: غذاخوریهایی با محدودیتهای غذایی متعدد، رزرو گروهی در آخرین لحظه، غذاخوریهای آخر شب که ۱۰ دقیقه قبل از بسته شدن سفارش میدهند. مدیر های رستوران واجد شرایط این سناریوها را مدیریت می کنند – و اکثر تصمیمات تجاری را با در نظرگرفتن رضایت مشتری می گیرند. مهمتر از آن، آنها تلاش می کنند تا همان ارزش ها را در کارکنان خود القا کنند.
-
فعال بودن
مدیریت هوشمند رستوران همه چیز در مورد برنامه ریزی از قبل است. مدیران سازمانیافته موجودی، بهروزرسانی منوها، کمپینهای بازاریابی و نیازهای کارکنان را تا حد امکان از قبل در نظر میگیرند تا از هرج و مرج لحظه آخری جلوگیری کنند.
-
نوآوری در کار
در کنار فعال بودن، مدیر های رستوران باید به روی ایدهها و راههای جدید برای بهبود عملکرد خود باز باشند. خواه با روندهای نوظهور مصرفکننده (مثلاً مواد تشکیلدهنده محلی، بخشهای کوچکتر) سازگاری داشته باشد یا از فناوری برای سادهسازی تجربه مشتری استفاده کند، مدیران بزرگ از نوآوری استقبال میکنند تا رستورانهای خود را رقابتی نگه دارند.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.