مدیریت آشپزخانه رستوران خود را به طور موثر رهبری کنید
مدیریت آشپزخانه کار آسانی نیست. قطعات متحرک های زیادی وجود دارند که هرگز سرعتشان کم نمی شود. یک رهبر ماهر باید کارکنان را مدیریت کند، مشتریان را راضی نگه دارد، کیفیت غذای ثابتی را تضمین کند، با موجودی و حسابداری همراه باشد و خیلی چیزهای دیگر. هر روز چالش های جدیدی را به همراه دارد، بنابراین شما باید انعطاف پذیر و سازگار باشید و در عین حال بر طیف گسترده ای از مهارت ها تسلط داشته باشید. با این حال، با ایجاد درک روشنی از خواستههای ناشی از راهاندازی یک رستوران، اجرای استراتژیهای اثباتشده و بهینهسازی فناوری جدید، میتوان مدیریت آشپزخانه را کمی آسانتر کرد.
وظایف مدیریت آشپزخانه
دقیقاً نمی توان گفت که چه نوع چالش هایی در طول روز در یک رستوران ظاهر می شوند، اما در اینجا فقط برخی از وظایف معمولی که می توانید انتظار داشته باشید در لیست کارهای خود داشته باشید، آورده شده است.
نظارت بر آماده سازی غذا، شیوه های پخت، آبکاری، اندازه وعده ها و دما. در نهایت، مسئولیت اطمینان از اینکه تمام مواد غذایی قبل از ارسال به مشتری، مطابق با استانداردهای کیفیت و ایمنی هستند، بر عهده شماست.
شیفت های آشپزخانه و کارکنان را برنامه ریزی کنید. این می تواند به ویژه در رستوران ها چالش برانگیز باشد، زمانی که دوره های آهسته و شلوغ در طول روز و هفته وجود دارد.
با سرآشپز و صاحب رستوران کار کنید تا به طور دوره ای تغییراتی در طراحی منو، اقلام و قیمت گذاری ایجاد کنید.
نظارت بر مسائل مربوط به رعایت قوانین بهداشتی در مورد تمیزی، شیوه های مناسب نگهداری مواد غذایی و غیره.
ردیابی و مدیریت موجودی و گزارش هزینه های هفتگی و ماهانه و سفارشات غذایی لازم.
کارمندان را آموزش دهید. حتی باتجربه ترین کارگران صنعت خدمات ممکن است بتوانند نرخ گردش جدول را بهبود بخشند و از تکنیک های فروش مناسب برای افزایش میانگین استفاده کنند، اگر راهنمایی مناسب به آنها داده شود.
تجهیزات آشپزخانه و نرم افزار و سیستم های سخت افزاری را در صورت لزوم به روز کنید.
مدیریت آشپزخانه یک شغل همه جانبه است که مدیران را ملزم می کند تا نقش فعالی در هر بخش از رستوران داشته باشند.
نکاتی برای مدیریت آشپزخانه بهتر
بیایید نگاهی دقیق تر به بهترین راه ها برای نزدیک شدن به مسئولیت های مختلف مدیریت آشپزخانه برای بهبود سود بیندازیم.
مدیریت موجودی:
موجودی شامل هر عنصری است که برای ایجاد غذاهای در منو به همراه نوشیدنی مورد نیاز است. در حالی که شما هرگز نمی خواهید موجودی آن تمام شود، همچنین نمی خواهید زیاد سفارش دهید و در نهایت با غذای فاسد مواجه شوید. توسعه یک استراتژی مدیریت موجودی، کلید مدیریت موثر آشپزخانه است.
سرمایه گذاری روی تجهیزات مناسب:
شما می خواهید که کارکنان آشپزخانه به طور کامل با بهترین تجهیزات و فناوری پشتیبانی شوند. این کار عملیات را ساده می کند و همه چیز را کمتر آشفته می کند. هنگامی که کارکنان ابزارهای کاربردی را به راحتی در دسترس داشته باشند، می توانند روی تهیه غذاهای بهتر و ارائه خدمات عالی به مشتریان تمرکز کنند.
نگهداری تجهیزات:
رستوران ها مکان های شلوغی هستند و فرسودگی اجتناب ناپذیر است. هر چه بیشتر بتوانید تجهیزات را سرویس کنید، دوام بیشتری خواهد داشت. اطمینان حاصل کنید که از توصیه های سازنده برای تمیز کردن و نگهداری پیروی می کنید تا در نهایت با صورت حساب های بزرگ تعمیر یا تعویض مواجه نشوید.
مدیریت منو:
با سایر کارکنان همکاری کنید تا نوع غذاهایی را که میخواهید سرو کنید، معرفی کنید. یک منوی کوچکتر و خاص تر می تواند به ایجاد برند شما کمک کند و زندگی را برای همه کارمندان آسان تر کند.
برای مدیریت آشزخانه بهتر تصمیمات استخدامی هوشمندانه بگیرید:
اینها افرادی هستند که رستوران و آشپزخانه شما را فعال نگه می دارند. به دنبال افرادی باشید که به این صنعت علاقه دارند و نه فقط کسانی که به شغل نیاز دارند. افراد مناسب قادر خواهند بود به ایجاد غذاهای جدید کمک کنند، برای بهبود فرآیندها پیشنهاداتی ارائه دهند و به ایجاد یک محیط کاری مثبت تر کمک کنند. همچنین در مورد مراحل مختلف خدمات، برای آموزش آنها وقت بگذارید تا از همان ابتدا برای موفقیت آماده شوند.
برنامه ریزی کارکنان:
هنگامی که یک کارمند عالی را استخدام می کنید، شیوه های برنامه ریزی خوب می تواند نقش مهمی در حفظ کارمندان داشته باشد. قبل از شروع سرویس، حتما به کارکنان زمان زیادی برای آماده سازی بدهید. مطمئن شوید که همه از آنچه باید انجام شود، اهداف روز و نقشی که ایفا خواهند کرد آگاه هستند. همچنین مهم است که نیازهای برنامه ریزی افراد را در نظر بگیرید و سعی کنید برای زمانی که برنامه آنها برای موقعیت های خاص تنظیم شود، تطبیق داده شود.
تکنولوژی مناسب را برای مدیریت آشپزخانه به کار ببرید:
برای برخی از رستورانها، فناوری میتواند نقش مهمی در پر کردن شکافهایی داشته باشد که مدیریت آشپزخانه ممکن است در آنها غرق شود. همه چیز از سیستمهای سفارش آنلاین و برنامههای رستوران گرفته تا سیستمهای نمایش آشپزخانه که با سیستمهای فروش ادغام شدهاند، میتوانند عملیات سنتی قلم و کاغذ را برای سفارشدهی و انجام کارآمدتر دیجیتالی کنند. سفارشات را می توان وارد سیستم کرد و به صورت دیجیتالی برای آشپزخانه نمایش داد. حتی می تواند سفارشات را بر اساس زمان پخت اولویت بندی کند و داده هایی را در مورد عملکرد و تاریخچه سفارش ارائه دهد. این تنها راهی است که فناوری می تواند ارتباط بهتری ایجاد کند و بخشی از بار مدیریت را از دوش بردارد.
مدیریت بهداشت:
تمیز و مرتب نگه داشتن آشپزخانه نه تنها از آلودگی غذا جلوگیری می کند و اطمینان حاصل می کند که رستوران با تمام قوانین بهداشتی مطابقت دارد، بلکه محیط کاری بهتر و کارآمدتری را برای همه فراهم می کند.
مهارت های ضروری برای مدیریت آشپزخانه
از آنجایی که مدیریت آشپزخانه مسئولیت های مختلفی دارد، لزوماً این شغل برای همه نیست. یک مدیر موفق باید دارای ویژگی های زیر باشد:
خلاق:
آنها باید راهحلهای جدیدی برای مشکلات و راههایی برای بهبود رستوران بیابند و اطمینان حاصل کنند که مشتریان همچنان برمیگردند.
خونسرد:
شما باید تحت فشار آرام باشید.
اشتیاق به آشپزی:
این مهم است که به نوع رستوران و غذاهایی که سرو می کنید و مدیریت می کنید اشتیاق داشته باشید.
اخلاق کار محکم این یک شغل سخت با ساعات طولانی است.
رهبر طبیعی:
شما باید هم کارکنان را رهبری کنید و هم وظایف اداری را انجام دهید.
کارمندان را برای کار خوبی که انجام داده اند شناسایی کرده و به آنها پاداش دهید. مشوق هایی را برای عملکرد استثنایی در نظر بگیرید.
یک ارتباط شفاف باشید:
اگر کارمندان از اهداف رستوران، مسئولیتهای فردی و شیوههای پاسخگویی آگاه نباشند، رفع این مشکلات بر عهده مدیریت آشپزخانه است. به اشتراک گذاشتن یک چشم انداز و اهداف بلند مدت و کوتاه مدت به عنوان کل یک کسب و کار می تواند یک اثر وحدت بخش داشته باشد.
انتقاد پذیر باشید:
هنگامی که ارتباطات قطع می شود و مشکلی وجود دارد، مدیریت آشپزخانه باید گوش خود را باز کند و به کارمندان اطلاع دهد که شنیده می شوند و به نگرانی هایشان رسیدگی خواهد شد.
روی رشد و توسعه کارکنان سرمایه گذاری کنید. برنامه های آموزشی و سایر فرصت های حرفه ای را ارائه دهید که به کارکنان احساس ارزشمندی می کند. به آنها کمک کنید به اهداف شغلی خود برسند. حتی مربیگری می تواند راه موثری برای حمایت از کارمندان باشد. شما نیروی کار بهتر و شادتری ایجاد می کنید و حفظ و نگهداری را بهبود می بخشید.
به کارمندان کمک کنید تعادل کار یا زندگی بهتری پیدا کنند. صنعت رستورانداری میتواند استرسزا باشد. مدیران باید به کارکنان کمک کنند تا از فرسودگی شغلی جلوگیری کنند تا بتوانند شاد و سالم بمانند.
یک محیط کار امن ایجاد کنید:
صدمات ممکن است در آشپزخانه اتفاق بیفتد، اما شما می توانید سهم خود را برای اجرا و اجرای دستورالعمل های ایمنی انجام دهید. این دستورالعملها میتوانند به شما کمک کنند تا در این زمینه پیمایش کنید و بهبودهایی را ایجاد کنید.
سخن آخر مقاله مدیریت آشپزخانه:
مدیریت آشپزخانه با پاداش ها و خواسته های زیادی همراه است. خوب است که با درک روشنی از این که موقعیت به چه چیزی نیاز دارد و چه مهارت هایی برای تقویت نیاز دارید شروع کنید. از آنجا به دنبال فناوری باشید که میتواند به سادهسازی و خودکارسازی فرآیندها برای آسانتر کردن وظایف برای همه کارکنان کمک کند. با ابزار مناسب، می توانید آشپزخانه را به طور کارآمد و بدون استرس مدیریت کنید.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.