مدیریت منابع انسانی در رستوران چگونه است ؟
یکی از ویژگی های مشترک یک رستوران موفق، کارکنان رستوران قابل اعتماد است که به طور خستگی ناپذیر برای ارائه خدمات درجه یک به مشتریان تلاش می کنند. با این حال، با رقابت شدید در صنعت رستورانداری، اجارههای بالا و افزایش هزینهها، استخدام تیم مناسب و ایجاد ساختار صحیح منابع انسانی برای رستورانها بهعنوان یکی از بزرگترین چالشها برای صاحبان رستورانها باقی مانده است و به دلیل نرخ بالای فرسودگی کارکنان بدنام است، به همین دلیل این صنعت به یک سیستم مدیریت منابع انسانی رستوران نیاز دارد.
آموزش نحوه استخدام بهتر برای رستوران خود را اینجا بخوانید :
اهمیت ساختار منابع انسانی در مشاغل رستوران
در دنیای رستوران، ساختار منابع انسانی به خوبی تعریف شده به عنوان هزینه اضافی کسب و کار تلقی می شود. اما این یک افسانه است هنگامی که یک رستوران دارای بخش منابع انسانی است، لازم نیست در مورد جنبه های زیر به خود زحمت دهید:
- استخدام و انتخاب: یک تیم منابع انسانی می تواند به مجموعه ای از وظایف مانند پر کردن مشاغل خالی، ایجاد شرح شغل، انجام مصاحبه، تکمیل مدارک، و اطمینان از پذیرش موفقیت آمیز استخدام های جدید رسیدگی کند.
- آموزش: بازدیدکنندگان ترجیح میدهند فقط از رستورانهایی بازدید کنند که در آنها تجربه غذاخوری خوبی دارند. یک تیم منابع انسانی می تواند با سازماندهی آموزش منظم کارکنان و کمک به آنها در ارتقای دانش و مهارت های خود اطمینان حاصل کند. می تواند آنها را وادار کند که بهترین عملکرد را داشته باشند.
- حمایت از نیازهای کارکنان: مدیریت روابط کارکنان در هر کسب و کاری یک شغل تمام وقت است. یک تیم اختصاصی منابع انسانی فرهنگ کاری یک کسب و کار رستوران را با انجام وظایف روزانه (تغییر در زمان بندی و گرفتن یک روز مرخصی) برای مدیریت نارضایتی های طولانی مدت (مانند آزار و اذیت جنسی در محل کار، برنامه های مراقبت های بهداشتی، و…) بهبود می بخشد. و غیره.).
- غرامت و مزایا: شما باید سطوح مناسب غرامت و مزایا را برای کارکنان مختلف که در سطوح مختلف در یک رستوران کار می کنند تعیین کنید. میزان دستمزد باید به کارکنان آشپزخانه یا طبقه، فهرستی از هزینههایی که باید بازپرداخت شود، و اعلام پاداش در زمان مناسب – اینها برخی از زمینههای مهمی هستند که فقط یک تیم حرفهای HR میتواند در متوسط و بزرگ مدیریت کند. رستوران های بزرگ
نکته قابل بحث زمانی است که شما یک تیم منابع انسانی حرفه ای را برای کسب و کار رستوران خود استخدام می کنید و رستوران را به مکانی شادتر برای سایر کارکنان تبدیل می کنید. علاوه بر این، با کمک به بهبود بهره وری و افزایش سود، می تواند به رشد حرفه ای آنها کمک کند.
درک و ایجاد ساختار منابع انسانی برای رستوران ها
در این مقاله نگاهی به ساختار نیروی انسانی لازم برای رستوران ها، بخش های مختلف یک رستوران و شرح وظایف هر یک از کارکنان در برنامه منابع انسانی خواهیم داشت.
به طور کلی پنج بخش در هر کسب و کار رستوران وجود دارد – کارکنان آشپزخانه، کارکنان مدیریتی، کارکنان طبقه، مناقصه بار، و کارکنان تحویل. با این حال، بسته به فرمت رستوران، تعداد بخش ها می تواند متفاوت باشد. بنابراین منابع انسانی برای صنعت رستوران/غذا منحصر به رستوران شما و بخش های مختلف آن خواهد بود. تعداد کارمندان به اندازه موسسه شما بستگی دارد. همچنین نقش و مسئولیت های منابع انسانی در رستوران شما با توجه به تعداد کارمندان متفاوت خواهد بود.
به عنوان مثال، در قالب QSR، تنها سه بخش وجود دارد – کارکنان آشپزخانه، کارکنان مدیریتی و کارکنان تحویل. با این حال، برای یک رستوران غذاخوری خوب، هر پنج مورد نیاز است. علاوه بر این، هر بخش دارای الزامات متفاوتی برای کارکنان است که در زیر به اختصار توضیح داده شده است.
داشتن نرم افزار مدیریت رستوران مناسب می تواند به شما کمک کند تا منابع انسانی خود را بهتر پیگیری کنید و در نتیجه چندین برنامه تشویقی را برای آنها اجرا کنید.
-
کارکنان آشپزخانه:
آشپزخانه قلب یک رستوران است. برای عملیات روان نیاز به نیروی انسانی مناسب به ویژه در صنایع غذایی است. در این بخش خاص، سطوح مختلفی وجود دارد، مانند سرآشپز لذیذ (سرآشپز)، آشپز Sous، آشپز De Partie، Commis و کمک کنندگان. با این حال، در قالبهایی مانند QSR، غذای آماده، و غذاخوریهای معمولی، پست سرآشپز و سوشآشپز ممکن است مورد نیاز نباشد. در زیر نموداری وجود دارد که سطوح مختلف دپارتمان، مشخصات شغلی سطوح مختلف، مدارک تحصیلی و تجربه مورد نیاز برای هر پروفایل و میانگین حقوق هر پست را مورد بحث و توضیح قرار می دهد.
…
-
کارکنان مدیریتی:
دومین بخش مهم ساختار منابع انسانی رستوران ها، کادر مدیریتی است. منابع انسانی برای رستوران های شما تضمین می کند که رستوران یکپارچه است و به سمت یک هدف واحد پیشرفت می کند. این افراد روح شهودی رستوران هستند، زیرا تصمیمات کادر مدیریتی می تواند تجربه و انتظارات مشتری را ایجاد کند یا از بین ببرد. مدیریت و تخصیص منابع مناسب در زمان مناسب می تواند به رستوران برای دستیابی به کارایی کمک کند، که می تواند به ایجاد تجربه بهتر برای مشتریان و سود بهتر برای صاحبان کمک کند. کارکنان مدیریتی به طور کلی به سه سطح تقسیم می شوند – مدیر رستوران، صندوقدار و انباردار. در زیر نموداری وجود دارد که مشخصات شغلی مختلف، حقوق، صلاحیت ها و حداقل تجربه مورد نیاز بر اساس برنامه منابع انسانی یک رستوران را توضیح می دهد.
-
کارکنان طبقه:
کارکنانی که در این بخش از رستوران شما کار می کنند، سفیران برند رستوران شما هستند، زیرا آنها کسانی هستند که مستقیماً با مشتریان در تماس هستند. بهترین و بدترین تجربه مشتریان اغلب به خاطر کارکنان طبقه است. بنابراین، ضروری است که آنها به خوبی آموزش دیده و روی انگشتان خود داشته باشند.
کارکنان طبقه دارای مجموعه متفاوتی از کارمندان هستند، مانند کاپیتان، مهماندار، نگهبان خانه و نگهبان. این بخش در درجه اول در فرمت های ناهار خوری خوب، رستوران با بار و غذاخوری معمولی مورد نیاز است.
-
کارکنان بار:
کارکنان بار با ارزش ترین و حیاتی ترین بخش منوی شما را مدیریت می کنند: نوشیدنی ها! افراد حاضر در این بخش باید از نوع نوشیدنی هایی که سرو می کنند، اعم از کوکتل یا موکتل، آگاهی کامل داشته باشند. بارمن های شما می توانند نوع متفاوتی از تجربه را برای مشتریان شما ایجاد کنند و یک عنصر سرگرم کننده به کل محیط رستوران شما اضافه کنند. بنابراین ضروری است که یک بخش جداگانه برای کارکنان بار در برنامه منابع انسانی خود برای رستوران خود داشته باشید. تعداد کارمندان در این بخش کاملاً به اندازه رستوران بستگی دارد. به این ترتیب منابع انسانی به بخشی جدایی ناپذیر از صنایع غذایی تبدیل می شود.
-
کارکنان تحویل:
کارکنان تحویل شما به اندازه کارکنان طبقه حیاتی هستند، زیرا این کارمندان برند رستوران شما را در جاده ها و به خانه های مشتریان می برند. آنها نمایندگان برند شما هستند و باید به اندازه کافی آموزش ببینند. همچنین، برای کارکنان تحویل، صاحبان رستوران باید در مورد گواهینامه رانندگی و تأیید سوابق خود بسیار محتاط باشند.
هر فردی که برای رستوران شما کار می کند بخشی جدایی ناپذیر از سازمان است و بخشی ضروری از منابع انسانی برای صنایع غذایی است. لازم است در هنگام استخدام فردی مراقب باشید، او را به درستی آموزش دهید و از حفظ او راضی نگه دارید
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.