15 تکنیک مدیریت و مزایای آنها در کسب و کار
یک استراتژی مدیریتی خوب می تواند بهره وری و رضایت کارکنان را افزایش دهد. هر مدیر ممکن است روش خاص خود را برای کار با تیم خود یا دستیابی به اهداف داشته باشد و این عوامل می توانند تأثیر مستقیمی بر عملکرد و اشتیاق گروه داشته باشند. در این لیست، 15 نکته و تکنیک های مدیریت را برای کمک به ایجاد یک محیط مثبت به شما ارائه می دهیم.
تکنیک های مدیریت چیست؟
تکنیک های مدیریت روش هایی هستند که می توانید از آنها برای ایجاد جو یک تیم سازنده، تعامل با کارکنان و دستیابی به اهداف تجاری استفاده کنید. سرپرستان ممکن است برحسب صنعت، اهداف تولید، اعضای تیم یا اهداف پروژه از تکنیک های مدیریتی مختلفی استفاده کنند.
15 تکنیک مدیریتی که باید امتحان کنید
در اینجا 15 تکنیک مدیریتی وجود دارد که می توانید برای بهبود محیط تیم خود و افزایش بهره وری امتحان کنید:
مقاوم باشید
چه در حال تنظیم برنامه، برگزاری جلسات یا انجام بررسی عملکرد هستید، سعی کنید ثابت قدم باشید. منصفانه بودن در تمجید و انتظارات به اعضای تیم این امکان را می دهد که احساس کنند با هم برابر هستند. این می تواند به ترویج وحدت گروه کمک کند.
پذیرای ایده های جدید باشید
اگر کارمندانتان با ایده های جدید، انتقاد سازنده یا بازخورد کلی به سراغ شما آمدند، به آنها گوش دهید! یادداشت بردارید یا از آنها بخواهید هر پیشنهادی را که آماده کرده اند برای شما ارسال کنند.
ببینید آیا پیشنهادات آنها ممکن است با مدل کسب و کار فعلی شما مطابقت داشته باشد یا به اندازه کافی برای ایجاد تغییرات در مقیاس بزرگ در سیستم ارزشمند است. کارمندان دوست دارند بدانند که مدیران آنها بیش از مهارت ها و بهره وری آنها ارزش قائل هستند و ایده های آنها می تواند به پیشرفت های واقعی تبدیل شود.
بهترین تیم خود را بسازید
وقتی اعضای تیم روابط کاری و شخصی خوبی با یکدیگر دارند، ممکن است آنها را خوشحال تر یا هیجان زده تر کند تا به محل کار بیایند. وقتی به دنبال اعضای جدید تیم هستید، هم مهارت ها و هم شخصیت آنها را در نظر بگیرید. در طول فرآیند استخدام با نامزدها یک به یک ملاقات کنید تا آنها را به عنوان افراد و نامزدهای احتمالی بشناسید. در نظر بگیرید که آیا آنها به خوبی با سایر اعضای تیم کار می کنند و آیا می توانند ایده ها، دانش پیش زمینه یا دیدگاه های جدیدی را به گروه بیاورند یا خیر.
یک سبک مدیریت موثر انتخاب کنید
برای کمک به غلبه بر چالش ها به طور موثر، سبک مدیریتی دلخواه خود را پیدا کنید. برخی از سبکها ممکن است در موقعیتهای مختلف مفیدتر باشند، و گاهی اوقات ترکیبی از چند سبک میتواند مفید باشد.
سبک های مدیریت عبارتند از:
مقتدرانه: رهبری به شیوه ای محکم اما منصفانه و دادن جهت درازمدت برای یک پروژه یا هدف
وابسته: رهبری با ایجاد ارتباط هماهنگ و محیط اداری مثبت
دموکراتیک: رهبری با دادن فرصتی به همه اعضای تیم برای ارائه ایده های خود و تصمیم گیری گروهی در مورد مسیر پروژه.
کوچینگ: رهبری از طریق تشویق و ایجاد فرصت هایی برای آموزش یا رشد حرفه ای
مثبت اندیشی را ترویج کنید
ترویج فرهنگ تیمی مثبت ممکن است به کارکنان کمک کند که از نظر عاطفی بیشتر با کار خود ارتباط برقرار کنند، که می تواند منجر به افزایش تمرکز بر موفقیت تیم شود. تشویق کارمندان به استراحت در طول روز، برنامهریزی رویدادهای تیمسازی، تقویت روابط دوستانه بین همکاران و فراهم کردن فرصتهایی برای اعضای تیم برای ایجاد تعادل بین کار و زندگی میتواند به ایجاد یک محیط کار مثبت و شاد کمک کند.
به طور موثر واگذاری اختیار کنید
دانستن اینکه هر یک از اعضای تیم چه کارهایی را میتوانند به خوبی انجام دهند، روی چند کار میتوانند به طور همزمان کار کنند! و چه نوع کارهایی آنها را برانگیخته میکند، ممکن است به شما کمک کند تا مسئولیتها را به طور مؤثرتری واگذار کنید. با سپردن وظایف خاص به کسانی که به بهترین وجه برای تکمیل آنها مجهز هستند، نرخ بهره وری می تواند افزایش یابد و اعضای تیم ممکن است نسبت به توانایی های خود برای تکمیل اهداف اعتماد بیشتری داشته باشند.
قدردانی از کارمندان
ستایش و قدردانی خصوصی یا عمومی اعضای تیم هنگام دستیابی به هدف! حل مشکل یا مشارکت مثبت در گروه می تواند به آنها کمک کند تا نسبت به کار خود احساس غرور کنند. در صورت امکان، حتی ممکن است پاداش های مالی یا مادی برای عملکرد شغلی عالی ارائه دهید. افزایش عزت نفس همچنین می تواند به تمایل به ادامه تولید مواد با کیفیت بالا منجر شود که می تواند به اهداف کلی تیم کمک کند.
فناوری را یکپارچه کنید
ادغام سیستم های مدیریت محتوا در جریان کاری روزانه تیم شما می تواند همه اعضا را متصل نگه دارد! مسئولیت پذیری را بالا ببرد و همکاری را افزایش دهد. استفاده از فناوری و برنامههایی که کارمندان میتوانند از هر جایی به آنها دسترسی داشته باشند نیز! ممکن است به انعطافپذیری بیشتری در مکانها یا برنامههای کاری تیم شما اجازه دهد.
کارمندان خود را بشناسید
اعضای تیم شما ممکن است ارتباط متفاوتی برقرار کنند، کار کنند و به موقعیت ها پاسخ دهند. آشنایی با اعضای تیم خود می تواند به ایجاد ارتباط و معرفی راه هایی برای همه شما کمک کند تا در ارتباطات صادقانه و شفاف شرکت کنند.
با مثال رهبری کنید
رفتارهایی را که امیدوارید از اعضای تیم خود ببینید الگو کنید. مهارت های خوب مدیریت زمان یا سایر عادات کاری را نشان دهید، برای برقراری ارتباط ساده باشید و به نحوه صحبت خود با همکاران در جمع و خصوصی توجه کنید. رهبری با مثال عملکردی را که از آنها انتظار دارید به تیم شما نشان می دهد و باعث می شود در جهت هدایت فرهنگ گروه مسئولیت پذیر باشید.
عیب یابی را یاد بگیرید
برای حل چالشها در اسرع وقت، یاد بگیرید که چگونه با بازخورد به موقع به آنها رسیدگی کنید. سعی کنید با تیم خود برای ایجاد مصالحه یا راه حل های قابل اجرا که به نفع همه باشد، کار کنید. فعال بودن و ایجاد برنامه های اضطراری برای موقعیت های خاصی که ممکن است پیش بیاید ممکن است به صرفه جویی در زمان هنگام عیب یابی کمک کند.
ارتباط و بازخورد ارائه دهید
برای تکمیل کارها با اعضای تیم خود برنامه ای تنظیم کنید. در طول این جلسات، ارائه بازخورد صادقانه در مورد عملکرد و کیفیت کار را در نظر بگیرید! و تیم خود را به انجام همین کار تشویق کنید. همچنین میتوانید جلسات کل تیم یا کارکنان را برنامهریزی کنید! تا مطمئن شوید که همه نقشها یا انتظارات خود را در یک دوره زمانی خاص یا پروژه درک میکنند. ارتباط ثابت و بدون فیلتر می تواند به تعیین اهداف واضح تر منجر شود.
توسعه حرفه ای یا آموزش مداوم را ارائه دهید
فرصت هایی را برای اعضای تیم فراهم کنید تا دانش یا مهارت های جدید مرتبط با وظایف شغلی خود را به دست آورند. از گروه خود در مورد اینکه چه حوزه هایی می توانند از رشد بهره ببرند یا چه موضوعاتی مورد علاقه آنهاست، بازخورد دریافت کنید. این فرصت ها به اعضای تیم کمک می کند تا احساس کنند که در سطح فردی به آنها اهمیت می دهید و می خواهید موفقیت آنها را ببینید.
همدل باشید
در نظر بگیرید که نسبت به نیازها یا موقعیت های موقت اعضای تیم خود همدل باشید. در صورت امکان، فرصتهای دوم، فرصتهایی برای بهبود کار گذشته یا تمدید مهلتها فراهم کنید. تشویق فضای بازنگری، رشد و ارتقاء می تواند به اعضای تیم کمک کند که احساس کنند می توانند از اشتباهات خود درس بگیرند و برای بهبود آنها در آینده تلاش کنند.
اهداف شرکت را به اشتراک بگذارید
شفاف کردن اهداف شرکت می تواند به کارکنان کمک کند تا آنچه را که شما انتظار دارید از متد مدیریت یاد بگیرند و بدانند! که آیا آنها این انتظارات را برآورده می کنند یا خیر. هر چه یک هدف واضح تر باشد، برنامه ریزی برای دستبابی به آن ساده تر است.
همچنین ممکن است در مورد اهداف جدید با گروه خود بحث کنید، تا آنها بتوانند نگرانی ها و هیجانات خود را وارد فرآیند برنامه ریزی کنند.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.